Αρχικη

Η εταιρεια

Υπηρεσιες

ΕΡΓΑ

Φωτογραφιες

Επικοινωνια

Μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

Αναζήτηση

iatrika7a

Μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων

Διεκπεραιώνουμε την μεταφορά και εγκατάσταση Ιατρικών μηχανημάτων σε ιδιώτες ιατρούς και σε διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία

Μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων, ιατρικού εξοπλισμού και φαρμάκων με πρωτόκολλα ειδικών συνθηκών.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων και την αποθήκευση αν αυτό είναι απαραίτητο. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα μέσα (γερανούς, φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανό ανύψωσης εσωτερικού χώρου) για την ασφαλή μεταφορά των ιατρικών μηχανημάτων.

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε και το εξειδικευμένο προσωπικό, μας δίνει την δυνατότητα για μεταφορές εξοπλισμού ιατρικών κέντρων, μεταφορές ευαίσθητων μηχανήματων ιατρικών εργαστηρίων.

Εγκατάσταση μηχανημάτων ακόμη και σε χώρους που δεν έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές για την υποδοχή των μηχανημάτων

 

Ειδικές υπηρεσίες: Αναλαμβάνουμε επιπλέον εργασίες σε χώρου που δεν έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές για την υποδοχή μεγάλων μηχανημάτων. ξηλώνουμε κιγκλιδώματα, κουφώματα, τοίχους τα οποία και αποκαθιστούμε μετά την εγκατάσταση των μηχανημάτων

 

Ζητήστε μας προσφορά


επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την καλύτερη διαδικασία μεταφοράς του εξοπλισμού σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

πατήστε εδώiatrika13a

Μεταφορες Ιατρικών Μηχανημάτων

H μεταφορά των ιατρικών μηχανημάτων απαιτεί ειδικούς χειρισμούς για την συσκευασία και την μεταφορά τους, ιδιαίτερα όσο αφορά τα μεγάλου όγκου ιατρικά μηχανήματα όπως αξονικούς ή μαγνητικούς τομογράφους. Η εμπειρία που έχουμε στην medtransport εγγυάται την ασφάλεια της μεταφοράς.
iatrika13b

Τηλεσκοπικός γερανός για μεταφορά ιατρικών μηχανημάτων

τα περισσότερα ιατρικά μηχανήματα (ακτινολογικό, ακτινοσκοπικό, αγγειογράφος, μαγνητικός τομογράφος, αξονικός τομογράφος) απαιτούν την χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων μεγάλου φορτίου ωστε να γίνει επιτυχής μεταφορά με ασφάλεια.

 

 

 

 
iatrika6a

Συσκευασία Μηχανημάτων

Αναλαμβάνουμε συσκευασία,  αποσυσκευασία και τοποθέτηση των ιατρικών μηχανημάτων στον χώρο σας.

μεταφορες ιατρικων μηχανηματων, ανυψωτικό μηχάνημα,υπηρεσιες, μηχανημα, ειδικες, μεταφορες
iatrika9a

Ασφαλείς μεταφορές

Είναι σημαντικό για εμας να είστε ικανοποιημένοι από όλη την διαδικασία μεταφοράς του εξοπλισμού σας μέχρι και την τοποθέτηση των μηχανημάτων στην τελική τους θέση.