Αρχικη

Η εταιρεια

Υπηρεσιες

ΕΡΓΑ

Φωτογραφιες

Μεταφορές VIP

Σημαντικά Εργα

Επικοινωνια

Μεταφορες ζωικών υποπροιόντων

Αναζήτηση

μεταφορες ζυπ

Μεταφορά ζωικών υποπροιόντων

παρέχουμε κάθετες υπηρεσίες διαχείρησης ζωικων υποπροιοντων που περιλαμβάνουν ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ για την γεωργία καλύπτοντας πλήρως την ένοια του ZERO WASTE FOOD

 

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΖΩΙΚΩΝ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η medtransport διαθέτει ειδκά αδειοδοτημένα οχήματα ψυγεία-με ψυκτικές μονάδες για ψύξη - κατάψυξη με θαλάμους δύο τριών διαμερισμάτων.Το κάθε όχημα είναι εξοπλισμένο με υδραυλική πόρτα, ζυγιστικό παλετοφόρο και στεγανούς περιέκτες-BIN στα οποία εναποθέτουμε τα ΧΥΔΗΝ ΖΥΠ. 

Διαθέτουμε επίσης VAN με ψυκτικό μηχανισμό για περισυλλογές απο σημεία σε αστικό περιβάλλον όπως κρεοπωλεία, υχθυοπωλεία, μανάβικα κλπ). Διαθέτουμε πανελλαδικο δίκτυο βάση του οποίου μπορούμε να καλύπτουμε περιοδικά σε τακτική βάση όλη την επικράτεια. Εχουμε την δυνατότατα άμεσης ανταπόκρισης σε επείγουσες καταστάσεις αποκομιδής.
Πελάτες μας είναι εταιρείες όπως: ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ, ΣΦΑΓΕΙΑ, ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΕΣ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ, ΑΛΥΣΙΔΕΣ SUPER MARKET και εταιρείες επεξεργασίας και πώλησης ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΜΑΝΑΒΙΚΑ (ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΦΡΟΥΤΑ) κλπ.
Είμαστε συμβεβλημένοι με την μεγαλύτερη εταιρεία (IK ORGANIC) στον χώρο με καινοτόμες πρακτικές διαχείρησης.

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΖΩΙΚΩΝ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Παρέχουμε κάθετες υπηρεσίες διαχείρησης που περιλαμβάνουν ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑΣ για την γεωργία καλύπτοντας πλήρως την ένοια του ZERO WASTE FOOD.
διαχείρηση ζωικων υποπροιοντων, μεταφορες ζωικων υποπροιοντων, μεταφορες ζυπ, αδρανοποιηση ζωικων υποπροιοντων, τί είναι ζυπ


 
zyp9

Υπηρεσίες αδρανοποίησης

συλλέγουμε ΖΥΠ προιόντα από ιχθυοκαλλιέργιες, super market κλπ και αναλαμβάνουμε την διαδικασία αποσυσκευασίας αδρανοποίησης και ανακύκλωσης.
υποστήριξη διαφημιστικων ενεργειων

Μεταφορές χύδην προιόντων

άμεση ανταπόκριση σε επείγουσες καταστάσεις αποκομιδής προιόντων ΖΥΠ.

 

 

 

 
zyp5

Καινοτόμες πρακτικές μεταφοράς & διαχείρησης

Το κάθε όχημα είναι εξοπλισμένο με υδραυλική πόρτα, ζυγιστικό παλετοφόρο και στεγανούς περιέκτες-BIN στα οποία εναποθέτουμε τα ΧΥΔΗΝ ΖΥΠ.

μεταφορες χυδην, μεταφορες ζωικων υποπροιόντων
zyp6

διαχειρηση ζωικων υποπροιοντων, μεταφορές ληγμένων

Οι παραγωγοί ΖΥΠ θα πρέπει να έχουν υπογράψει συμβάσεις ή άλλου τύπου συμφωνίες με τους μεταφορείς και τους τελικούς αποδέκτες. Εκτελούμε μεταφορές ληγμένων τροφίμων από εταιρείες τροφίμων και supermarkets (διαχειρηση ζωικων υποπροιοντων κατηγοριας 1 2 3)
 

Ζητήστε μας προσφορά


επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την καλύτερη διαδικασία μεταφοράς του εξοπλισμού σας και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.

πατήστε εδώ